dimarts, 29 d’abril del 2008

Què he aprés amb aquesta activitat?

Amb aquesta activitat, hem après principalment a sintetitzar els conceptes més importants per a poder explicar què és el software lliure i intentar donar a conèixer a persones que no dominen aquests aspectes de les noves tecnologies.

El fet de buscar imatges i música no ha suposat un gran esforç per al grup, però sí hem trobat dificultat a l’hora de cercar les idees principals del conjunt de textos i vídeos per a poder plasmar-les posteriorment al treball.

El programa Slideshare no ens ha presentat grans problemas, ja que les seues instruccions eren clares i precises, i hem pogut utilitzar-lo fàcilment.

També sens ha ofert la possibilitat de veure i cercar altres presentacions en la pàgina web de Slideshare, i d’aquesta forma ens hem pogut fer una idea del que era una bona presentació, i també del que no ho era.

Aquesta activitat ens ha servit per a aprendre què és el software lliure i els seus principals avantatges, i descobrir molts programes i la seua utilitat, així com pàgines web.

El més important ha sigut reflexionar sobre l’ús del software privatiu, ja que no ens aporta gaires beneficis, i conscienciar-nos per a començar a utilitzar el software lliure.

Components del grup:

Ana Masià Gracia

Miriam Merlos Micó

Sara Millán Lengua

Alba Miró Lloret

Inés Miravet Durà

1 comentari:

Fer de Mestres ha dit...

LollyPopi,
et deixo, al bloc “Fer de Mestres”, una sorpresa per celebrar el dia de l'amistat entre blocaires http://ferdemestres.blogspot.com.es/2012/07/amistat-bloguera.html
Una abraçada
Carme